Banderollverkstad hos Greenpeace inför Peoples Climate March 2018 i Stockholm. Välkomna!

Inför Peoples Climate March 2018 i Stockholm den 8 september så bjuder vi på Greenpeace in till banderollverkstad, då vi erbjuder utrymme, material och know-how för att bidra till att detta blir den slagkraftiga & färgsprakande folkfest vi alla vill att det ska bli 🙂

Vad?

Banderollverkstad hemma hos Greenpeace ( i vår verkstad ) inför Peoples Climate March 2018 i Stockholm – Hjärtat slår för Jorden.

När?

Söndag 2 september, kl.12.00 -17.00

Var?

Greenpeace-verkstan i Västra Orminge.

Adress:
Svarvarvägen 13
132 38, Saltsjö-Boo

Hur hittar du dit?

Enklaste sättet att ta sig dit inne från stan är att åka från Slussen med buss 444 eller 471 mot Västra Orminge och hoppa av vid station ”Skarpövägen” ( ca 25 min åktur ). Därifrån är det ca 10-15 mins promenad. Kolla in färdbeskrivning här:
https://goo.gl/maps/7BeQKTQAX812

Vill du ta sällskap?

Häng med då några utav oss tänkte åka ut tillsammans till verkstan. Vi möts kl.11.15 i Slussen, utanför spärrarna nere vid bussarna.

Mat?

Vi kommer försöka ordna med lite fika – typ kaffe, bullar & kakor.
Om ni vill ha nåt matigare får ni gärna ta med mat som ni isf kan förvara & värma i köket.

Vill du och ditt gäng komma dit?

Toppen!
Anmäl er till FB-eventet eller via mejl till Siri: siri.wigerstrom@greenpeace.org och låt oss veta vilka ni är, hur många ni är som kommer, om & vad det är ni kan tänkas behöva i form av banderollmaterial och färg så att vi vet. Det är viktigt då vi har begränsat med material att erbjuda och vill kunna återkomma till er med svar så att ni vet vad ni behöver ta med själva för att få ihop ert mästerverk.

Vid frågor, funderingar eller om ni gått vilse – ring Siri: 0733-360368

Varmt välkomna!

Greenpeace-gänget.