Volontärer & funktionärer för Peoples Climate March i Stockholm – vi behöver din hjälp!

– Gillar du att träffa & hänga ut med andra engagerade människor?
– Vill du vara med och se till att alla känner sig välkomna, mår bra och har det dom behöver?
– Kan du tänka dig att bära gul väst & jobba hårt för att den här dagen ska bli den inspirerande folkfest vi alla vill det ska bli?
Då e det här definitivt ett uppdrag för dig 🙂 och vi behöver definitivt din hjälp för att få det att funka på plats den 8 september!

Vad?

Vi behöver totalt sett 70-80 volontärer att fungera som funktionärer innan, under & efter tillställningen den 8 september.Det är här det primära & största behovet av hjälp finns – att styra med tågordning inför avmarsch, fungera som demo-vakter under marschen samt vara behjälpliga med att svara på frågor och se till att allt flyter på vid Rålis. Vi kommer även behöva hjälp med bygg & riv samt ett mindre antal personer att hjälpa till med olika saker kring scen, både i Rålis & på Mynttorget.
Anmäl dig som funktionär snarast möjligt till: ivan.oljelund@greenpeace.org

När?

Manifestationen i Rålambshovsparken pågår mellan 14.00 – 15.30
Avmarsch & demonstration genom stan med avslut på Mynttorget pågår mellan 15.30 – 17.30
Funktionärer & scenarbetare kommer i olika konstellationer att behövas innan, under & efter dessa tider för att få det att funka.

Samling på plats:

09.00 Samling för första järngänget – för att bygga, dekorera & preppa på plats.
12.30 Storsamling vid Amfiteatern i Rålis för sista genomgång med samtliga volontärer, funktionärer, ansvariga och organisatörer på plats.
OBS! Dessa tider kan komma att ändras.

Förmöte –

Vi kommer även att kalla till ett förmöte i veckan innan för att på bästa sätt förbereda oss för vår stora dag tillsammans – prata tider, roller, kommunikation, rutt, säkerhet på plats & i tåget, vad vi har för material till hands, etc.

VAR? Rosenlundsgatan 29B i Stockholm Södra ( Greenpeace kontor )

NÄR? Onsdag 5 september, kl.18.30-20.00

Kontakt & anmälan?

Låt oss veta om ni kan och vill hjälpa till genom att kontakta oss snarast och så återkopplar vi till er med mer detaljerad information. TACK!
Funktionärskontakt:
Funktionärer får saker att funka helt enkelt – so let’s do this 🙂
Arrangörsgänget.