Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klimaträttvisa lokalt och globalt 8 augusti – 23 oktober 2020 (distanskurs)

augusti 8

SEK200

Klimaträttvisa lokalt och globalt är en distanskurs som ges av Färnebo folkhögskola. Samtidigt som vi har en klimatkris som måste lösas håller coronapandemin världen i ett järngrepp. Denna kurs handlar om hur vi kan ta oss ur den ekonomiska krisen samtidigt som vi på allvar tar tag i klimatfrågan. Hur kan vi samla en opinion som inkluderar alla människor som har allt att vinna på en rättvis omställning?

Kursen vänder sig alla som vill vara med och utveckla rörelsen för en rättvis och hållbar klimatomställning. Du är välkommen oavsett ålder och bakgrund. Allas erfarenheter behövs.

Studieform: Kursen ges på distans med videomöten varje vecka, samt två helgträffar. Helgträffarna kan ske helt på distans beroende på hälsoläget och corona. Det egna studiearbetet är flexibelt och kan genomföras när det passar dig.

Kurstid: 8 augusti – 23 oktober 2020.

Förkunskaper: Vi välkomnar kursdeltagare med olika bakgrund och erfarenheter. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Kostnader: Kursen är kostnadsfri, men det tillkommer en administrativ avgift på 200 kr/termin. För mer information, se: www.csn.se

Tjänstledigt: Vi lägger upp kursen för att du ska kunna delta parallellt med arbete eller andra studier. Har du en tillsvidare anställning har du även rätt att ta tjänstledigt på halvtid för att delta i kursen. Om du har frågor om detta så prata med din arbetsgivare eller facket.

Plats för kurs: Studierna sker på distans med videomöten på kvällstid.

Anmälan: Vi tar emot anmälningar löpande. Anmäl dig senast 30 juni.

Detaljer

Datum:
augusti 8
Pris:
SEK200
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://farnebo.se/klimatrattvisa-lokalt-och-globalt/

Arrangörer

Färnebo folkhögskola
Jordens Vänner
Klimataktion