Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Onlineträning klimatsamtal – från hopplöshet till handlingskraft

oktober 26 18:00 - 20:00

Gratis

Vill du träna eko-civilkurage och klimatsamtal?
Ja, klart du vill – för det är genom samtal som vi kan förändra världen!
Den 26 november kl 18 – 20 arrangerar Klimatprata en träning på temat ”Från hopplöshet till handlingskraft” – hur gör vi det? Träningen kommer ske på zoom. Föranmälan krävs för att du ska få länken. Du anmäler dig här: https://forms.gle/ftWz3Eh3dDPAm3Av6
Om Klimatpratas träningar
I våra träningar använder oss av dialogövningar och rollspel för att utforska samtalstekniker kring hur vi kan skapa vardagliga samtal som generar handling för klimatet och klimatrörelsen.
Vi tränar oss på att bryta tystnadskultur, utmana maktlöshet, uppgivenhet och härskartekniker som finns kring klimatsamtal. Vi tränar oss på att ingripa mot greenwashing, teknik-fetischism och slit-och-släng-normer för att istället skapa mer ekologiska normer. Vi vill omvandla problematiska klimatsamtal till att istället väcka intresse, engagemang, kollektiv organisering och agerande.
Klimatprata är ett projekt som drivs av Vardagens civilkurage, en ungdomsorganisation som tränar på att ingripa mot orättvisor och förtryck i våra vardagar. Vi arbetar för mer jämlikhet, demokrati, och ett aktivistiskt medborgarskap. Läs mer om oss på www.klimatprata.se.
Det är gratis att delta i träningen och alla åldrar är välkomna att delta.
Har du frågor? Välkommen att mejla oss på hej@klimatprata.se

Detaljer

Datum:
oktober 26
Tid:
18:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/344634413624766/

Arrangör

Klimatprata
E-post:
vardagsklimatet@vardagenscivilkurage.se
Webbplats:
https://www.klimatprata.se/