Välkommen till Power Shift med tema klimaträttvisa

Power Shift är en årligt återkommande ungdomskonferens om hållbarhet – av unga, för unga. Konferensen är en mötesplats för både de som engagerat sig tidigare och de som bara är nyfikna på att lära sig mer om hållbarhetsfrågor. Genom engagerade talare, interaktiva workshops, musik och möten inspirerar unga varandra till att driva positiv förändring. Power Shift arrangerades för första gången i Sverige 2011, vilket betyder att vi firar 5-års jubileum i år! Vi satsar stort och bjuder bland annat in internationella deltagare.

Årets tema är: klimaträttvisa. De som bidragit minst till klimatförändringarna är ofta de som drabbas värst och får minst utrymme i globala förhandlingar om lösningar. Under helgens gång kommer vi att vrida och vända på frågan om klimaträttvisa och lyssna på [perspektiv från/unga från] flera världsdelar.

När: 9-11 oktober, 2015

Var: Malmö latinskola, Malmö

Hur: Anmälan via hemsidan

Kostnad: Gratis eller 200 kr

Vi hoppas att det i ert nätverk finns unga som är intresserade av Power Shift och att ni vill hjälpa oss att sprida ordet om konferensen i era nätverk. Posta gärna en notis i ert nyhetsbrev, på facebook, genom twitter, dela ut vår flyer, dela vår video eller lägg in eventet i ert kalendarium. Vi bifogar förslag och material här nedanför.

Läs gärna mer på hemsidan: www.powershift.se och hör av er om ni har några frågor. Meddela oss om ni vill delta på engagemangsmässan för organisationer på lördag eftermiddag, eller har förslag på passande workshops!

Varmt välkomna till Power Shift i oktober!

/Power Shift-teamet